Chivvy (CD album) Visa större

Chivvy - Chivvy (CD album)

Chivvy

Varning: Få antal i lager

120 kr

Mer information

CHIVVY, är en trio från Göteborg som började som The Tape och släppte en EP under det namnet. De har sen dess setts på scener runt om i Europa såsom i Portugal, Norge, Tyskland, Kosovo, Kroatien och på Sveriges indiescener. Det senaste året har de spenderat all tid i studion för att spela in sitt kommande debutalbum. Och nu byter bandet inte bara sitt namn utan kliver in i en nya era med en mer dynamisk ljudbild. Musiken är massiv och ren med en lång efterklang och den drömska musiken skapar känsla av både vemod och hopp. Här kanske vi kan göra nån releasefest i butiken och restriktionerna lättat lite till då.
Efter att ha fått väldigt fint mottagande för sin debutsingel Red Water släpper nu CHIVVY sin andra singel In Control nästa vecka. En låt som handlar om att våga älska och prioritera sig själv. Att vara sin egna bästa vän och inte kompromissa med det som är viktigt för en. Att våga ta kontroll över sitt eget liv och följa sina drömmar.
Kommentarer om debutsingeln Red Water.

Alltid roligt att kunna inkludera debutsinglar på såna här listor. Chivvys debutsingel, en lysande avvägning mellan drömsk XX-pop och goth, talade till mig på flera plan. Ett album är på gång och jag ser mycket fram emot det. 2020 års bästa låtar.
482 MHz
The delicacy of the song is soon pushed aside to make way for the grand second chorus that sees CHIVVY unleash their vigorous vocals that cut through the instrumentation with ease to present a more bold side to the band.
The Line of Best Fit