Rea! Marble - Marble! Visa större

Marble - Marble! (CD)

Marble

Mass CD - 106

Varning: Få antal i lager

16 kr

16,00 kr per 1

Mer information

Med avstamp i det sena 70- och tidiga 80-talets new wave-scen tar bandet vara på punkens enkelhet och levererar ett sound som låter kaxigt, lekfullt och fullt av energi.
Solon och bryggor har slopats för att hitta fram till en effektiv och originell kärna perfekt levererad på 10 låtar i fullt ställ.

Debuten ”Marble!” spelades in under tio hektiska dagar i Sidelakestudion (Sundsvall) och Atlantisstudion (Stockholm) med producenten Micke Herrström bakom spakarna

Punkpopiga Marbles självbetitlade debutplatta är något av det bättre jag hört i år. ”Minimalistisk, hårdkomprimerad perfektion” står det i releasen och det stämmer faktiskt. Här går inget på tomgång, varje sekund är välutnyttjad och fyllt med klockrena texter och ett uppkäftigt tillslag som det är omöjligt att inte falla för. Det här new wave-inspirerade sundsvallsgänget kan gå långt. Mycket långt. 
Norra Västerbotten

Texterna avhandlar ämnen som att festa, slå ner brudar som försöker ta ens kille och snygga klänningar. Kan man kalla det banalt? Japp. Stöddigt? Jo då. Coolt? Det kan du ge dig på! 
Marble har valt ett sound och en stil som passar dem perfekt och de följer sin väg ända in i mål. Det är intensivt, dansant och osar av självsäkerhet. Refrängerna sitter som klister redan efter första lyssningen, hitpotentialen är stor och det är bara turen som behövs för att det här ska gå vägen.