Isak Jansson och Thomas Eriksson - Ensliga Sparven 2 – Sparvsynden (Storpocket)

Isak Jansson och Thomas Eriksson

264,15 kr

Mer information

Äventyraren Tola Sparv är tillbaka! I Ensliga Sparven 2 – Sparvsynden får ni styra Tola genom ett blodigt, skrämmande, erotiskt (typ), actionpackat och tramsigt äventyr där målet är att återfinna hästen Häst som blivit kidnappad.

Och inte nog med det! Dessutom får ni styra Tolas nya medhjälpare: adelsmannen, bokmalen och korv-konnässören Sorgbott Abbott! Sorgbotts prestationer kommer påverka Tolas resa. Ni hörde rätt! TVÅ ÄVENTYRARE I ETT SOLOÄVENTYR!!!

Och inte nog med det! Dessutom återvänder Daniel ”Kickpunch” Björk med sina fantastiska teckningar!

Boken säljs exklusivt på indestry.se.

I Ensliga Sparven 2 - Sparvsynden är det inte längre den frilansande komikern, legobyggaren och chilifantasten Thomas Eriksson som styr Tola Sparv. Det är DU som läsare som bestämmer vad som ska hända.

Ensliga Sparven är alltså ett humoristiskt soloäventyr skriven av Isak Jansson och Thomas Eriksson. Boken ger dig alternativ som du tar ställning till. Målet är att navigera Tola igenom ett spännande äventyr. Här behövs ingen spelledare. Du kan vara helt bedrövligt ensam i livet och fortfarande njuta av ett härligt rollspel i sann Rollspelsklubben -anda.

Boken är en parodi på de soloäventyr som var populära på tidigt 80-tal - exempelvis Ensamma Vargen och Tigerns Väg. Boken tar vid där den första boken slutar (dock ingår en resumé, ni hörde rätt! EN RESUMÉ UTAN EXTRA KOSTNAD!)

Sidor 400+

Författare: Isak Jansson och Thomas Eriksson

Illustrationer: Daniel ”Kickpunch” Björk