På grund av rådande läge med Covid-19 och semestertider kan vi under juli ha problem med att leverera ordrar på utsatt tid. Vi ber om överseende.
My Orchard - To Kill a Teenage Dream Visa större

My Orchard - To Kill a Teenage Dream (CD)

My Orchard

Mass ,CD - 110

Ny

52,00 kr

Mer information

1995 bildades my Orchard av ett gäng tonåriga kompisar. 2009 bestämmer de sig för att lägga ned bandet. Men istället för att bara ge upp så slutar de med en bang.

Inför ett fullsatt Pipeline i Sundsvall gjorde de på annandan 2008 sorti som liveband. Gäster och andra band tolkade bandets låtar och hela galan filmades för den dokumentär som Camilla Söderberg jobbar på under arbetsnamnet Teenage Dreams efter en av bandets första låtar.

Till begravningsfesten för bandet ville vi ge ett minne till de berörda så Johan Sigerud och Magnus Peijlert tog sig an att mixa de inspelningar som skulle ha blivit bandets 4:e album. De blev så fantastiskt bra att vi nu släpper det i en begränsad CD-upplaga på 600 numrerade ex (av vilka dock bara 200 kommer att släppas för försäljning då 400 gick åt redan på begravningsfesten). Så passa på.

Det är med stor stolthet som vi nu släpper bandets sista och bästa album. Den visar upp ett moget men fortfarande äventyrslystet band som kan det mesta från att konstruera stillsamt suggestiva saker till att dra till med några riktiga popdängor.

Recensioner

Inga kommentarer från kunder för tillfället

Skriv en recension

To Kill a Teenage Dream (CD)

To Kill a Teenage Dream (CD)

Skriv en recension

30 other products in the same category: